avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Factura Telekom
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Factura Telekom

Buna ziua . Am muncit si locuit in Germania . Sunt in Romania acum . Am avut un contract pentru internet cu telekom Gemania . Am plecat din Germania in Iunie 2018 . Am platit ultimile facturi in valoare de 108 euro mai tarziu ca termen . Pentru ca am achitat pre tarziu firma Inkasso a prluat datoria si mi-a trimis pe e-mail o alta factura de inca 94 de euro pe care am platit-o pe 4 ianuaie 2019 si astept confirmare o-nline de la ei ca a fost platia , dupa care conform e-mail-ul lor toata povestea asta ar trebui sa inceteze . Intrebarea mea este daca aceasta firma mai poate aparea cu alte probleme ? si daca de exemplu ei nu recunosc ca au primit banii , avand in vedere ca termenul scadent platii este 11 ianuarie 2019 . Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2019
instminune@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Firma germana nu plateste facturile de transport yonutr yonutr Buna seara, Am o problema de ordin juridic cu o firma din Germania de la care am de recuperat 1725 euro. Aceasta companie trebuie sa plateasca o factura ... (vezi toată discuția)
Amenda radar italia Dany1967 Dany1967 Buna ziua, Am primit o amenda de radar din Italia, Venetia (pe podul de legatura dintre continent si Venetia, cu camera fixe) pe data de 04.09.2015. Prima ... (vezi toată discuția)
Conflict-rds Gabriela-M Gabriela-M Buna ziua ! In vara anului 2013 am semnat un contract cu firma de internet NET-COMPUTERS Dorohoi; in octombrie 2014 firma a fost preluata de RCS-RDS. ... (vezi toată discuția)