cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Anda32 
	    	Utilizator

Anda32 
	    	Utilizator	    

cloudabz	                   

Acum 2 saptamani am fost carrefour sa facem cumparaturi eu si prietena mea,ne-am terminat cumparaturile si le-am dus la masina dupa care am intrat inca odata ... (vezi toată discuția)
	                    cloudabz	                   

Acum 2 saptamani am fost carrefour sa facem cumparaturi eu si prietena mea,ne-am terminat cumparaturile si le-am dus la masina dupa care am intrat inca odata ... (vezi toată discuția)

georgianagyo	                   

Buna ziua
Sunt si eu interesata de ce se poate face in urmatoarea situatie:
-acum 2 ani i-am lasat unei prietene imprumut niste bijuterii (ii placeau foarte ... (vezi toată discuția)
	                    georgianagyo	                   

Buna ziua
Sunt si eu interesata de ce se poate face in urmatoarea situatie:
-acum 2 ani i-am lasat unei prietene imprumut niste bijuterii (ii placeau foarte ... (vezi toată discuția)

Mirela Pancescu	                   

In seara zilei de 06.12.2018 am fost abuzata verbal, abuzata emotional si amenintata de un agent de politie la care am ajuns pentru a da declaratii legate de ... (vezi toată discuția)
	                    Mirela Pancescu	                   

In seara zilei de 06.12.2018 am fost abuzata verbal, abuzata emotional si amenintata de un agent de politie la care am ajuns pentru a da declaratii legate de ... (vezi toată discuția)