avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Vizarea concediului de catre medicina muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Vizarea concediului de catre medicina muncii

Buna!sunt din Bistrita si sunt angajata la o firma din Pitesti.Am ramas insarcinata si pentru ca meseria mea este de sofer(pe camion) cei de la Medicina muncii au decis sa ca meseria mea e periculosa pentru starea mea si mi-au impus concediu de risc timp de 120 zile.Am inteles ca fiecare concediu trebuie vizat de medicina muncii si apoi dus la firma.Intrebarea mea este: trebuie mers la Pitesti,adica 700 de km dus-intors pentru vizarea concediu sau se poate semna la un cabinet de medicina muncii in Bistrita si apoi sa il trimit prin curier rapid la sediul firmei?
Cel mai recent răspuns: Andrada Balc , utilizator 19:22, 8 Ianuarie 2019
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizul medical si fisa de aptitudini opreaflorin044 opreaflorin044 Buna ziua.In legatura cu un aviz medical de siguranta circulatiei.Sunt angajat la doua firme pe postul de sofer,iar una dintre firme are contract cu un centru ... (vezi toată discuția)
Problema cu scrisoarea de instiintare de gravida Andrada Balc Andrada Balc Buna!lucrez in echipaj cu sotul meu pe camion.Am ramas insarcinat si la 12 saptamani am trimis la firma o instiintare scrisa de mana si cu documente de la ... (vezi toată discuția)
Angajata la 2 joburi si concediul de risc maternal ilina2017 ilina2017 Buna ziua, Dacă sunt angajată cu norma intreaga la job1 si momentan sunt in risc maternal, si la job 2 lucrez part-time sunt obligată să intru si aici in ... (vezi toată discuția)