avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... comunicare minuta penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

comunicare minuta penala

Am si eu o intrebare, am pe rol redeschidere uramrire penala si intradnd acum pe pagina curtii de apel am vazut ca la dosarul meu scrie "solicitare comunicare minuta penala". Ce inseamna asta va rog ?? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: steluta2608steluta , utilizator 12:29, 25 Ianuarie 2019
chiar nu poate nimeni sa ma lumureasca si pe mine?unde ar trebui sa scriu sa primesc o lamurire?
Mergeti la arhiva si intrebati. Nu se intelege cine a solicitat si ce minuta.
Minuta inseamna doar ce s-a hotarat de instanta.

steluta2608steluta a scris:

chiar nu poate nimeni sa ma lumureasca si pe mine?unde ar trebui sa scriu sa primesc o lamurire?

Pai in urma procesului sa hotarat redeschiderea urmaririi penale in dosarul meu asta in data de 09.11.2018 si in data de 27.12.2018 vad ca scrie solicitare comunicare minuta penala .asta intreb despre ce poate fi vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare minuta penala steluta2608steluta steluta2608steluta Am si eu o intrebare am pe rol redeschidere urmarire penala si intrand acum pe pagina curtii de apel am vazut ca in data de 27.12.2018 la dosarul meu scrie ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmarire penala steluta2608steluta steluta2608steluta Am si eu o intrebare , daca sunt chemata in instanta pt redeschidere urmarire penala si nu ma duc pt ca nu sunt in tara ce se poate intampla? (vezi toată discuția)
Condamnat la o ped.de 3 ani pentru furt- citatie in calitate de intimat/ce inseamna? robykriszti robykriszti buna va rog daca putetii sa ma ajutati am o condamnare de 3 ani ptr furt calificat prima abatere nu am mai avut alte antecedente in trecut am wxecutat 8 lunii ... (vezi toată discuția)