avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Documente care trebuie intocmite lunar pentru parcul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Documente care trebuie intocmite lunar pentru parcul auto?

Buna ziua
Ce documente trebuie intocmite lunar pentru parcul auto al unei companii ce nu are ca activitate transportul? Practic masinile duc oamenii pe santiere si transporta piesele necesare interventiilor pe santierele respective (lucrari de instalatii). Totodata compania detine utilaje folosite in acelasi scop . In prezent facem lunar: foi de parcurs in baza carora completez o "fisa de activitati zilnice pentru autovehicule" iar pentru utilaje "raport pe schimb f.c.".
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Semnarea foilor de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Fisa post electrician auto oana dragomir oana dragomir buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o fisa de post pentru electrician auto; va multumesc anticipat adresa de mail este ... (vezi toată discuția)
Contract comodat masina ipm75 ipm75 Buna ziua, Am un SRL nou infiintat si m-ar interesa un raspuns la urmatoarea problema, dpdv legal. Mama mea, detine printr-un CMI un autoturism cumparat ... (vezi toată discuția)