avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract management
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract management

Buna ziua. Ce datorii la stat se platesc pentru un contract de management, aceleasi ca si la un contract de munca sau doar 16% pt venit?
Cel mai recent răspuns: gabita.73 , utilizator 01:32, 17 Noiembrie 2009
Un contract de management incheiat cu o persoana fizica este asmilat contractului individual de munca si este supus atat Codului muncii cat si actelor normative speciale in materie.
Intreb...deoarece am inteles ca se inregistraza la finante...in acest caz este o forma de contract de munca sau platim impozit de 16% pe venit??:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile consela consela As dori sa stiu daca o firma incheie conventii civile cu persoane fizice in vederea prestarii de servicii(plantare puieti pomi) ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Contract civil dana manea dana manea lucrez intr-o institutie publica. de carand am angajat pe cineva cu contract civil. nu stiu cum il platim. are o remuneratie bruta de x lei din care viram 10% ... (vezi toată discuția)
Conventia civila-obligatii ContSters109653 ContSters109653 Conventie civila incheiata cu o persoana fizica. Obligatii societate comerciala Justinian Cucu Intrebare: In cazul unei conventii civile incheiata cu o ... (vezi toată discuția)