avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere

Bună ziua am permisul de conducere suspendat președintelea dispus amânarea aplicării pedepsei cum pot recupera permisul de conducere desi mia dat 2 ani sub supravegherea serviciului de probațiune.
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
jhon1985, utilizator

Alte discuții în legătură

Conducere fără permis Fllo Fllo Buna seara ! Am intampinat un lucru ne fericit si as dori sa ma lămuriți dacă se poate . Vas fi complect recunoscător! Sunt sub supraveghere inregistrat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am și eu o întrebare. am fost prind când am condus ... Negrea Florin Cosmin Negrea Florin Cosmin Buna ziua! Am și eu o întrebare. Am fost prind când am condus cu permisul suspendat.. Am primit sentința, 1 an pușcărie cu amânarea aplicării ... (vezi toată discuția)
Alcool amanarea aplicarii pedepsei soryn13 soryn13 am primit sentinta ptr conducere sub influenta alcoolului,un an cu amanarea aplicarii pedepsei pe o perioada de 2 ani de supraveghere ....intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)