avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile lege nr. 113 din 4 octombrie 2018– Art. 93
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

lege nr. 113 din 4 octombrie 2018– Art. 93

Buna ziua.
Am o intrebare legata de decretul-lege nr. 113 din 4 octombrie 2018– Art. 93 – Conform modificărilor aduse articolului 93, se interzice celor care au rezidența în Italia de mai mult de 60 de zile să circule cu vehicule înmatriculate în străinătate, cu excepția vehiculelor luate în leasing, comodat sau închiriere.
Tin sa precizez ca am rezidenta in italia de peste 60 zile si ca in Romania sunt asociat unic si administrator al unei societi comerciale, care are in proprietate un autovehicul inscris in Romania.
Asadar, as dori sa stiu ce documente sunt necesare pentru a putea circula legal pe teritoriul Italiei cu acest autovehicul.

Alte discuții în legătură

Circulatia auto in italia, a unui rezident in aceasta tara,pe termen lung, cu masina inchiriata din romania ali18ro ali18ro Codul rutier italian interzice din 4 decembrie circulația cu o mașină înmatriculată în străinătate dacă șoferul este rezident pe teritoriul italian ... (vezi toată discuția)
Targa rumena residenceantonio residenceantonio buon giorno sono un italiano pensionato residente in Romania ho un auto targata rumeno,visti il nuovo decreto legge in italia sulla circolazione delle auto con ... (vezi toată discuția)
Circulație in italia cu masină înscrisă in românia Pachina Pachina Bună ziua.Am o firma de transport marfă in România si vreau să stiu dacă pot să-mi inchiriez microbuzul mie ca persoană fizică.Mentionez că microbuzul ... (vezi toată discuția)