avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cim

Buna, am 2 intrebari:
1 Te poti ocupa de firma parintilor fara un contract de munca sau un document justificativ in acest sens?
2 Ce poate pati angajatorul daca inregistreaza un contract de munca la ITM cu semnatura falsa a angajatului. (Exista posibilitatea sa fie false ambele semnaturi)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 15 Ianuarie 2019
Teoretic nu , dar practic exista aceasta posibilitatea avand in vedere ca se transmit electronic.
Solicitati politiei sa faca expertiza grafoscopica privind semnatura de la contractul inregistrat la ITM si Contractul de munca detinut de dvs. Puteti formula o actiune in civil privind obligarea societatii la plata contributiilor conform Contractului pe care l-ati semnat dvs. cu sociatatea.
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Incepand cu 01.01.0211 nu se mai inregistreaza c.i.m. la ITM....se transmit electronic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)
Problema contract individual de munca istrate01 istrate01 buna ziua si bine vam gasit tuturor utilizatorilor acestui forum,am o problema destul de delicata si am nevoile de parerile dvoastra.eu beneficiez de somaj ... (vezi toată discuția)
Lncetare contract cosmin20141 cosmin20141 Buna ziua, Doresc sa stiu daca am fost la o firma, unde dupa cateva interviuri mi-au spus ca ma aleg pe mine din multi candidati, am facut o cerere de mana ... (vezi toată discuția)