avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii sediu fiscal si punct de lucru agentie de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii sediu fiscal si punct de lucru agentie de recrutare cu activitate desfasurata online ?

Buna ziua ! Doresc sa aflu ce conditii trebuie sa indeplineasca un sediu social si un punct de lucru pentru o agentie de recrutare. Dr exemplu, eu ma gandesc sa incep un astfel de business, activitatea de recrutare se va desfasura strict in mediul online, astfel nefiind constrans sa stau in acelasi spatiu si avand posibilitatea de a desfasura activitatea si din locuinta inchiriata in care stau momentan pe care nu vreau sa o inregistrez ca sediu social al srl pe care doresc sa il deschid.

Intrebarea mea este daca pot sa imi pun sediul social si punctul de lucru intr-o casa locuibila pe care o am in proprietate(mentionez ca nu a mai fost locuita de 8 ani) dar fara sa trebuiasca sa fie neaparat cineva prezent la locatia respectiva ? Eu intentionand sa desfasor activitatea de interviuri online in parc, cafenea, din masina, etc doar cu telefonul si laptopul. Sau sa ma duc in alt oras si sa lucrez de acolo. Trebuie sa fie cineva prezent sau trebuie sa indeplineasca anumite conditii adresa setata pentru sediul social si punctul de lucru al srl-ului pe care urmeaza sa il deschid ?
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
anton_presedinte, utilizator

Alte discuții în legătură

Sediul social srl-d producator video nelik_2005 nelik_2005 Buna ziua. Ca si sediu social pentru un SRL-D care are ca si domeniu de activitate productia video (filmare + editare video) se poate face cumva sa fie mobil ? ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl fara acordul vecinilor shnndr shnndr Vreau sa infiintez un SRL cu asociat unic intr-un apartament rezidential, dar am probleme cu vecinii care nu inteleg ca activitatea de birou pe care o voi ... (vezi toată discuția)
Infiintare s.c cu obiect de activitate comertul pe internet ionutdima95 ionutdima95 Buna ziua, doresc sa imi deschid un magazin online ce o sa vanda lenjerii de pat, perdele, draperii si alte produse de genul acesta. Eu locuiesc cu chirie in ... (vezi toată discuția)