avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare S.C cu obiect de activitate comertul pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare S.C cu obiect de activitate comertul pe internet

Buna ziua, doresc sa imi deschid un magazin online ce o sa vanda lenjerii de pat, perdele, draperii si alte produse de genul acesta.
Eu locuiesc cu chirie in Brasov, propietarul nu imi da voie sa infiintez firma in apartamentul in care stau in chirie, intrebarea mea este urmatoarea:
Pot sa am sediul social in Buzau, orasul meu natal, acasa la parintii mei dar eu sa administrez site-ul din Brasov?
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 13:22, 17 Ianuarie 2018
Da, stabiliti sediul social in Buzau, insa va fi necesar deschiderea unui punct de lucru/depozit in Brasov (unde veti avea laptopul, imprimanta, etc-pentru desfasurarea activitatii specifice magazinului online, cat si pentru depozitarea bunurilor ce vor fi comercializate online).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cu ceai manusa manusa Buna ziua, doresc sa-mi deschid un magazin online cu ceai adus din china(o sa fie reprezentanta unui brand din USA) si as vrea sa stiu daca trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de infiintarea unui magazin online Victorius Victorius Buna tuturor! Va rog frumos sa acordati sprijinul dvs in clarificarea urmatoarelor nelamuriri. As dori sa infiintez un SRL avand ca activitate principala ... (vezi toată discuția)
Probleme la infiintarea firmei - depozitul necesar? octavian123 octavian123 Buna ziua Apelez la sfatul Dvs. deoarece ma aflu intr-o situatie dificila pe care nu reusesc sa o rezolv. Sunt pe ultima suta de metri sa infiintez o firma, ... (vezi toată discuția)