avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare produse cosmetice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare produse cosmetice

Vreau Sa Pun Si Eu Cateva Intrebari Privind Comercializarea Online De Produse Cosmetice, Aduse Din Import:
1. Aceste Produse Trebuie Personalizate, Neaparat, Cu Un Logo Sau Altceva De La Firma Mea Sau Le Pot Comercializarea In Forma In Care Vin De La Importator?
2. Ce Conditii Trebuie Sa Indeplinesc Ptr Comercializarea Online A Acestor Produse?
3. Daca Informatiile Asupra Produsului Sunt In.Limba Engleza, Trebuie Sa Le Mai Traduc In Lb. Romana, Si Daca DA, Este OK Daca Introduc O Brosura Cu Toate Informatiile In Cutie? Aceste Informatii Traduse Trebuie Autorizte De O Firma De Traduceri Autorizata?
4. Ce Fel De Informatii Credeti Ca Ar Mai Putea Sa Imi Fie De Folos?

Multumesc Anticipat!

Alte discuții în legătură

Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Traduceri manuale de utilizare / instructiuni de utilizare kowalski_w kowalski_w Va salut. Exista vreo lege care prevede ca manualele de utilizare / instructiunile de utilizare / cataloage de prezentare pentru produse electronice / ... (vezi toată discuția)
Traducerea continutului etichetelor de pe produse în limba româna frezii frezii Produsele din import trebuie sa aibe cand ajung pe raft obligatoriu traducerea in limba romana.Cel putin asa stiu eu.Ca multe nu indeplinesc asta,e alta ... (vezi toată discuția)