Pentru determinarea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive se recoltează o mostră de sânge în cantitate de 15 ml si o mostră de urină în cantitate de cel puţin 20 ml. Daca in urma analizei se identifica prezenta substantelor psihoactive, se vor continua cercetarile si veti capata calitatea de suspect.
Nu am de unde sa stiu ce inseamna prescurtarile pe care le spuneti dvs.
Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe cercetări sii sa părut suspect unui polițist și am fost testat cu un aparat drug wipe 6 ( test saliva) rezultatul a fost pozitiv la canabis și mi s au recoltat probe biologice ( sânge și urina) după câteva luni mi am achitat analizele la INML, azi am fost la politia rutiera, mi au ieșit rezultatele (negative) polițistul mi a comunicat ca azi se va duce cu dosarul meu la procuror și ca o sa fiu sunat când o sa ma prezint din nou.
Întrebarea mea este, la ce ma pot aștepta acum la clasarea dosarului?
Cât ar mai dura pana la clasarea dosarului, la ce ma pot aștepta mai departe? Menționez ca eram la volan în momentul respectiv, iar am primit o dovada fără drept de circulație, am dreptul pentru o cerere de dovada pana la sfârșitul cercetărilor?
~ final discuție ~