avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Salutare,daca am achitat in 2011 taxa auto in valoare de 12000 ,in 2015 am depus și recuperat”diferența”taxa auto in valoare de 4000 de lei,in 2018 am depus PTR recuperare totala taxa auto iar in Decembrie de la ANAF mi au trimis in cont doar 3300 de lei ,cum aflu de ce nu am primit 8000 de lei PTR ca atât m ai aveam de primit,nu mai spun și de dobânda,cum aflu?eu nu ma aflu in țara momentan,va multumesc

Alte discuții în legătură

Suma de recuperat danyyyyy danyyyyy buna ziua, va rog sa ma ajutati , daca am de recuperat de la FUNASS suma de 4000 RON si total impozite la stat sunt de 12000 RON, se poate face compensare la ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Zaharachescu18 Zaharachescu18 Buna ziua , in 2018 am primit o hotarare judecatoareasca ca am pierdut procesul pentru restituirea taxei auto in acelasi an am depus la ANAF PRAHOVA in luna ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva cristian_conea cristian_conea Buna ziua, Sunt titular al unei Intrepr.Individ, platitor de TVA (perioada = trimestrul), care intentioneaza sa renunte din ian.2013 (cifra afaceri/2012 sub ... (vezi toată discuția)