avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suma de recuperat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suma de recuperat

buna ziua, va rog sa ma ajutati , daca am de recuperat de la FUNASS suma de 4000 RON si total impozite la stat sunt de 12000 RON, se poate face compensare la finante, adica achit suma de 8000 RON si pe restul fac adresa ca ii am de recuperat de la FUNASS?, multumesc
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 19:06, 22 Iulie 2009
danyyyyy a scris:

buna ziua, va rog sa ma ajutati , daca am de recuperat de la FUNASS suma de 4000 RON si total impozite la stat sunt de 12000 RON, se poate face compensare la finante, adica achit suma de 8000 RON si pe restul fac adresa ca ii am de recuperat de la FUNASS?, multumesc

Nu. Daca din FNUASS ati platit concedii medicale cu valoare mai mare decat suma constituita pe luna respectiva, diferenta se compenseseza cu FNUASS constituit in lunile urmatoare sau ce cere rambursare la Casa de Sanatate (intr-o procedura complicata care dureaza cateva luni din pacate).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume pe concedii medicale rusualexandra rusualexandra Am de recuperat sume pentru concedii medicale de la FNUASS din 2012. In luna decembrie 2013 nu am concedii medicale de recuperat de la FNUASS . Intrebare : in ... (vezi toată discuția)
Seclaratii sanatate donya donya Buna ziua.am o intrebare pt cine poate sa ma ajute.vara asta am avut concediu de odihna si nu am facut dosar pt recuperarea banilor,dorind sa mi se traga lunar ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 102 cristina 4 cristina 4 Buna ziua am completat in declaratie 102 toate obligatiile la stat, pentru contul contrb boala 0.85% am de recuperat boala de la FNUASS cum este corect ... (vezi toată discuția)