avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti

Spuneti-mi va rog cum poate fi constransa casa de pensii sa puna in aplicare o hot. judecatoreasca definitiva privind recalcularea pensiei in baza unor adeverinte de venit.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:45, 14 Ianuarie 2019
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va adresati unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal intocmire decizie recalculare pensie cocos144 cocos144 Buna seara ! Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal de intocmire de catre Casa de pensii, a unei decizii de recalculare pensie, stabilita prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei hotarari judecatoresti prin care s-a dispus recalcularea pensiei virgilmarius73 virgilmarius73 Cum se poate pune in practica o hotarare judecatoreasca privind recalcularea pensiei , conform UOG 4/2005 pentru un stagiu complet de cotizare de 25 ani .la gr ... (vezi toată discuția)
Am obtinut o hotarare definitiva si executorie de recalculare ... psorinp psorinp Am obtinut o hotarare definitiva si executorie de recalculare a pensiei cu luarea in calcul a unei adeverinte de grupa a II a si doresc sa stiu cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)