avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire.

Buna ziua.Daca am poprire pe conturi banca re si imi deschid un cont pentru pensie(care are poprire 50%) se mai face alta poprire si la banca?Multumesc,stima
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:42, 15 Ianuarie 2019
Nu prea se intelege. Vi se retine deja un procent de 50 % din pensie si vreti sa va deschideti un cont bancar pentru a fi virata asa? Daca da, va trebui sa discutati cu executorul - ca sa nu va treziti cu poprire pe cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, cont nou la alta banca JanineC JanineC Credit neplatit la timp care a dus la executare silita si proprirea contului bancar-persoana fizica. Daca se deschide un alt cont bancar la o alta banca din ... (vezi toată discuția)
Executare silita Magda77? Magda77? Bună ziua ,mi am deschis de curând un PFA in vederea colaborări cu o unitate de învățământ și am nevoie de un cont bancar pentru a mi fi virata plata ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu AdaRadu AdaRadu Am o poprire infiintata de un executor judecatoresc. Problema este ca poprirea a fost trimisa atat la companie, cat si la banca unde am deschis contul si unde ... (vezi toată discuția)