avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am făcut un contract pentru recoltare celule stem, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am făcut un contract pentru recoltare celule stem, dar proba a fost neconformă, contaminată și insuficientă. Cu toate acestea nu reușesc să-l reziliez, ce mă sfătuiți?

Am facut impulsiv un contract cu regina maria pentru recoltare celule stem. Proba este neconforma, contaminata si nici macar suficient sange recoltat. Am platit analiza probelor. Cum pot rezilia contractul in acest caz? RM sustine ca nu isi asuma responsabilitatea pt neconformitatea probelor. Am nevoie de ajutor va rog
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 09:04, 21 Ianuarie 2019
Cititi foarte bine clauzele contractului in ceea ce priveste rezilierea. In functiei de clauzele contractului se pot stabili si sansele dvs de a rezilia contractul.
Trebuie analizat contractul.
Din ce motiv ati dori rezilierea?
As vrea sa reziliez contractul tocmai din acest motiv :probe neconforme. Nu are nici o utilitate daca in caz de necesitate nu ma pot folosi de probele respective. Sunt contaminate cu o bacterie ce nu provine de la mine (aveam analize complete ante si post partu) iar sangele este insuficient prelevat. Se folosesc de faptul ca nu ei recolteaza ci medicul ales de client, astfel nu le este imputabila neconformitatea probelor, insa eu am nascut de urgenta cu medicul de garda asadar nu a fost medicul ales.
Dacă probele nu pot fi folosite eu zic ca ati avea sanse la rezilierea contractului dar trebuie analizat si contractul.
de fapt afirmatia se refera la faptul ca recoltarea se face de un tert si nu de RM.
ca e alegerea dvs sau nu, conteaza mai putin. responsabilitatea e in curtea dvs. daca am inteles bine

JuristAmator a scris:

insa eu am nascut de urgenta cu medicul de garda asadar nu a fost medicul ales.

Alte discuții în legătură

Celule stem Madalina Bulf Madalina Bulf Buna ziua,am si eu o problema,am nascut in noiembrie 2016 si la nastere am recoltat celule stem,cordon ombilical+sangele meu...cordonul ombilical mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua doresc rezilierea contractului de celule stem cu regina ... Sabina26 Sabina26 Buna ziua doresc rezilierea contractului de celule stem cu regina maria. sunt menționate urmatoarele in punctele destinate încetării contractului:-In cazul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract celule stem, regina maria. bună ziua, aș ... IonutMilas IonutMilas Reziliere contract celule stem, Regina Maria. Bună ziua, aș vrea să reziliez un contract de celule stem semnat în 2014. În contract am găsit doua clauze ... (vezi toată discuția)