avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Transfer intersemestrial elevi liceu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Transfer intersemestrial elevi liceu

Buna ziua!
Doresc sa stiu daca un elev de clasa a XI-a se poate transfera de la profil real, intensiv la profil uman in cadrul aceleiasi institutii in perioada vacantei intersemestriale.
Stiu ca se poate in perioada vacantei de vara,dar vreau sa aflu daca se poate si in semestrul al doilea.
Am mentionat faptul ca profilul actual are o specializare intensiva in intentia de a afla daca acest lucru conduce la anumite exceptii de transfer.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Transfer intersemestrial dumitrescu30 dumitrescu30 Buna ziua . Vreau sa ma transfer in vacanta intersemestrială la alt liceu, dar cu păstrarea profilului . Art. 155 din Ordinul 5079/2016 prevede că ... (vezi toată discuția)
Transfer liceal Stoian Alexandru Stoian Alexandru Bună ziua! Am băiatul în clasa a IXa pe profil de mate info intensiv engleza și doresc sa-l transfer în alt liceu cu profil real în vacanta ... (vezi toată discuția)