avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evaluare compensare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evaluare compensare teren agricol

In Legea 165/2013 art.21, alin. 6 se precizeaza modalitatea de evaluare a imobilului (prin imobil conform DEX se intelege o constructie, casa) care face obiectul deciziei de compensare.
Cum se evalueaza legal o suprafata de teren agricol dintr o decizie de compensare in conformitate cu Legea 165/2013?
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
VONPAUL006, utilizator

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de la anrp in luna martie. calculul este facut ... crmnradu crmnradu Am primit decizia de la ANRP in luna martie. Calculul este facut pe legea veche. Am ridicat o transa (anuala din cele 5). Mai pot contesta si solicita ... (vezi toată discuția)
Care sunt caracteristicile tehnice ale unui imobil(teren) pe ... Floryyyyan Floryyyyan Care sunt caracteristicile tehnice ale unui imobil(teren) pe care le are în vedere expertul evaluator atunci când se realizează o evaluare în conformitate ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 cami6891 cami6891 Buna ziua, Am primit o decizie de validare partiala. In temeiul art 17 alin 1 lit a si b si art 25 din legea 165/2013 se decide: - se valideaza partial ... (vezi toată discuția)