Sunt angajata intr-o redactie de ziar pe postul de tehnoredactor. In COR apar doua coduri diferite pt tehnoredactor, si anume 343507 pt tehnoredactor cu studii medii si 246218 pt tehnoredactor din tagma jurnalistilor, cu studii superioare. Redactia m-a angajat pe acest post de tehnoredactor in cadrul unui ziar, dar cu codul 343507, care nu are nicio legatura cu jurnalistii, nici cu munca prestata, din care face parte al doilea cod. Intrebarea mea este daca au posibilitatea sa aleaga care cod le convine (dat fiind ca plata este diferentiata pe studii, mai nou), sau sunt obligati sa respecte codul, respectiv sa il corecteze cu codul aferent tehnoredactorilor din tagma jurnalistilor? Cine si cum ii potate obliga sa respecte asta si sa fie corecti, in acord cu munca pe care o cer?
Nu exista fisa postului. Am cerut-o, mi s-a dat o hartie cu o lista de indatoriri si cateva drepturi, dar nicio referire la nivelul de studii. S-a dovedit intre timp ca restul colegilor din presa sunt angajati cu codurile COR aferente grupei de jurnalisti, iar pt ca exista in grupa respectiva codul 246218 pentru tehnoredactor am cerut sa imi fie modificat si mie codul in revisal cu acesta corespunzator functiei pe care o detin. Subliniez ca in contractul incheiat in 2016 scrie doar "tehnoredactor, conform COR", fara nicio referire la codul propriu zis, iar fisa postului complet inexistenta (si nu doar in cazul meu). Inteleg ca orice inscriere in revisal trebuie adusa la cunostinta angajatului, orice modificare. Nu e o ilegalitate sa nu fiu informata codul angajarii, in conditiile in care exista doua variante pt tehnoredactor? Asa puteam avea cod de portar si habar nu aveam niciodata ca eu figurez cu total altceva decat lucrez si pentru care am adus actele cerute, respectiv copie dupa diploma de licenta. Multumesc.
Codul cor
Olga27
Buna ziua,
Poate va parea cam banala intrebarea mea, dar in cate parti am intrebat am primit raspunsuri diferite. Codul COR il folosim cel pentru care ... (vezi toată discuția)