avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... scutirea de la plata impozitului in cazul a 2 boli ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

scutirea de la plata impozitului in cazul a 2 boli cronice

buna ziua!

am si eu o intrebare legata de plata impozitului: tata sufera de 2 boli cronice si ma intereseaza daca pe baza acestor boli poate fi scutit de plata impozitului? am auzit cazuri in genul acesta dar nu gasesc o informatie exacta. Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Pensionare diabetic dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Am un prieten care are varsta de 52 de ani si are 27 de ani lucrati , avand si grupa a 2-a si toti atati ani are cotizati la stat . In acest ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit emilik emilik Buna ziua! Mama mea a fost diagnosticata cu hepatita virus C. Inca munceste si as vrea sa stiu daca ar putea fi scutita de plata impozitului pe salariu in baza ... (vezi toată discuția)
Plata impozit teren alina2000 alina2000 Buna ziua, Bunica mea a decedat anul trecut.Vreau sa stiu daca sunt scutita de la plata impozitului pe teren si cladire timp de 2 ani, si daca da , in baza ... (vezi toată discuția)