avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Intrebare GDPR
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Intrebare GDPR

Buna ziua,
Am fost notificat se catre DGItL sector 4 sa achit o suma de bani reprezentand taxa salubritare desi nu am si nu am avut niciodata domiciliul in sectorul 4.
Mi s a spus ca am fost declarat de catre “cineva” (proprietar/fost proprietar) ca fiind locatar intr-un bloc situat in acel sector.
Au acestia dreptul sa imi ceara sa platesc aceste servicii doar in baza declaratiei unei terte persoane?
In ce masura au acestia dreptul sa imi prelucreze datele cu caracter personal avand in vedere ca nu am semnat un acord pentru acest lucru?

Alte discuții în legătură

prelucrarea datelor cu caracter personal având funcție de identificare prettydaniola prettydaniola Buna ziua, avand in vedere prevederile legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera ... (vezi toată discuția)
Copie dupa cartea de identitate la pensiuni AntiSecretare AntiSecretare Am fost la o pensiune din Cluj-Napoca si mi s-a cerut cartea de identitate. Dar nu au fost notate doar datele, ci i s-a facut o copie (nu am vazut copia, nu ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal monitorizare video asociatie de propietari Andra Alexa Andra Alexa As vrea sa stiu cum pot sa aflu de la asociatia de propietari acte care sa releva faptul ca ma poate monitoriza pe camerele de luat vederi si cine are dreptul ... (vezi toată discuția)