avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie Bolivia cu o cetateanca boliviana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie Bolivia cu o cetateanca boliviana

Buna ziua! Eu sunt cetatean roman si doresc sa macasatoresc cu o cetateana boliviana, mi.am scos din Romania certificatul de celibatar dar nu au stiut sa imi spuna in cat timp trebuie sa ma casatoresc,cat are valabilitate acest act? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o cetateana din bolivia( in bolivia nu este ambasada sau consulat roman) catalin_gegea catalin_gegea Sunt cetatean roman cu rezidenta in bolivia si sunt casatorit cu o cetateana din Bolivia(casatoria legala a avut loc in spania in anul 2008).Avem 2 copii un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua sant o femeie din românia și doresc sa ma căsătoresc ... moldovan_any moldovan_any Bună ziua sant o femeie din România și doresc sa ma căsătoresc cu un cetatean turc,care sant pași și ce acte sant necesare,ce inseamna certificat ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman-cetatean gambian (gambia) ankarusu ankarusu Buna ziua, Ma intereseaza un raspuns la urmatoarea situatie: Cetatean roman, cu rezidenta in Germania, dar adresa de buletin in Romania, doreste sa se ... (vezi toată discuția)