avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Sume compensatorii
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Sume compensatorii

In martie 2018 am beneficiat de sume compensatorii, în ianuarie 2019 odata cu mărirea de 25% din diferenta salariului la 2022 o parte di suma compensatorie dispare practic venitul net fiind acelasi. In urma obținerii unui atestat profesional beneficiez de o mărire de 10% dar pe care instituția mi _o scade deasemenea din suma compensatorie. Deci la net nu se schimba nimic. E normal ca acest 10% Sa fie scăzut din suma compensatorie si practic sa nu se simnta in buzunar???? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 153/2017 tanta.andone@yahoo.com tanta.andone@yahoo.com Buna ziua .As dori sa stiu daca ptr.bibliotecari comunali incepind cu data de 1 iulie sa acordat odata cu personalul din administratie marire salariala sau se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sint in situatia in care firma privata unde lucrez ... tazyx tazyx Buna ziua. Sint in situatia in care firma privata unde lucrez va desfiinta postul meu. Mi se ofera o suma bruta ca si salarii compensatorii pentru citeva ... (vezi toată discuția)
Crestere salariu spor cfp conform lege 153/2017 conta_bib conta_bib Buna ziua, Pun in discutie o situatie neclara, din punctul meu de vedere, din Legea 153/ 2017 privind acordarea drepturilor salariale cuvenite persoanelor ce ... (vezi toată discuția)