avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare provizorie?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare provizorie?

Sunt persoana fizica si in curte am o suprafata de teren (1800 mp) care apartine primariei din sat. Consiliul Locat a hotarat, la cererea mea sa faca un schimb de teren cu mine, pentru a-mi rezolva problema terenului., Deci am Hotararea CL pentru schimb teren . Le dau la schimb o suprafata dubla de teren in alta parte. Problema este urmatoarea: am intabulat terenul primariei (cel din curtea mea) pe baza unei liste de inventariere obtinuta de la primarie, in care era si terenul cu pricina. S-a facut o intabulare provizorie , pe baza careia nu pot face schimbul la notar. Cei de la primarie nu stiu sa ma lamureasca ce trebuie facut pentru a obtine o intabulare definitiva. Va rog daca stie cineva sa ma ajute !

Alte discuții în legătură

Suprafata mai mare dupa masuratori soringeorge2003 soringeorge2003 Bunicii au decedat. Nu aveau cadastru si intabulare. In urma masurarilor efectuate de cadastrist a reiesit faptul ca, curtea are o suprafata de 2800 mp, in ... (vezi toată discuția)
Legea 18/91 ordinul prefectului Iooan Iooan Buna ziua, Detin o casa fara terenul de sub ea de 80 mp si o parte din terenul aferent cladirii in suprafata de 200 mp, care apartine CAPului. Curtea este ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare sau modificare carte funciara magdalena111 magdalena111 Ce actiune ar merge deschisa in cazul unui teren cu suprafata mai mare in realitate decat in acte? Mentionez ca terenul e intabulat, diferenta de suprafata e ... (vezi toată discuția)