avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card debit închis.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card debit închis.

Bună ziua. Soția mea a avut un card de salariu cu overdraft din 2011 pana în 2014. În 2014 am decis sa îl închidem. În ziua închiderii am făcut câteva cumpărături în valoare de 400 lei. Neștiind exact cât mai am pe el a întrat în descoperirea de card. Cred ca mai era 200 pe el. Am fost la banca sa îl închidem, l-am închis și am plecat. Anul acesta încercând sa facem un ipotecar au găsit-o pe soție în biroul de credit cu suma de 471 lei dar cu alt cont de credit realizat la un an după de am închis acel card. Întrebarea e cum de au închis ei acel card având descoperire? Și de ce nu au notificat-o ca o vor baga în bc? Nu trebuia sa ne anunțe ca avem restanta sa venim sa o achitam, ea având nr de tel în baza lor de date. Nu înțeleg cum au închis acel card apoi la un an sa deschidă alt cont cu suma de 471 le fără sa fim anunțați. Și ca peste 2 luni de la deschiderea lui contul a fost vândut către alt creditor fără sa ne anunțe. În bc la rubrica observatii apare cont vândut către alt creditor și acum nu putem face creditul ipotecar. Ce ma sfătuiți sa fac? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Inca in biroul de credit jovi_jo jovi_jo Buna ziua,am si eu o problema cu Raiffaisen bank.Am avut o deschidere de cont pe care am achitat-o in data de 04.04.2014,saptamana trecuta am facut o cerere ... (vezi toată discuția)
Raportare abuziva in biroul de credit andreiarotaru andreiarotaru Buna ziua tuturor si sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Am descoperit in urma cu o saptamana, cand m-am dus cu dosar la Transilvania pentru a-mi face ... (vezi toată discuția)
Buna seara- cont neinchis; plati suplimentare dorinaionela dorinaionela speta - in anul 2010 am achita o linie de creditare la o anumita banca unde aveam un card de salariu . Acu 1 saptamina ma suna de la o firma de recuperari ca ... (vezi toată discuția)