avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cazul Hayssam este buturuga mica?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cazul Hayssam este buturuga mica?

Urmarim probabil cu totii ceea ce se intampla pe scena politica a ultimelor zile. Auzim despre autocare, controlul M.I., amanarea desemnarii unui prim-ministru plauzibil, prelungirea interimatului guvernului, toate in vederea fraudarii. Am fost prezenti la alegerea E.B.A. ca europarlamentar.
Stim ca aceste metode functioneaza in cazul unei prezente reduse la vot. Oare mai functioneaza si daca ne mobilizam si mergem in mase mai largi?
E suficienta dezvaluirea despre implicarea lui Basescu in cazul Hayssam (nu ca nu am fi stiut pana acum, neoficial) pt. aceasta mobilizare, sau aceasta dezvaluire nu ajunge in randurile celor care ar face-o sau lor nu le mai pasa?
Cat influenteaza aceasta dezvaluire prezenta la vot sau scaderea in sondaje a lui Basescu? Este buturuga mica despre care se spune ca rastoarna carul mare?
Cel mai recent răspuns: ContSters112978 , utilizator 21:48, 17 Noiembrie 2009
Pun si eu o intrebare. Mai era nevoie de aceasta 'buturuga' ?
la cata nesimtire este la noi (clasa politica) , nu are acest caz cum sa fie buturuga mica , poate daca eram in alta parte
nu cred ca sunt foarte multi care au inteles despre ce este vorba , asa ca nu cred sa produca ceva efecte
dar sper ca nu mai era nevoie si ca romani au realizat de mult ce fel de om este traian basescu
cel mai mult mi-a placut de traian basescu cand a facut referire la procurorul Nastasiu un om dat afara de sistem , de parca am avea in romania cel mai curat sistem juridic
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
ContSters112978, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site. poate exista si nu stiu eu. [b]voi pe cine ati vrea presedinte?[/b];) (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)