avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit masina achitat eronat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit masina achitat eronat

Buna ziua,
Timp de 4 ani am achitat impozitul pe masina la vechea adresa din buletin, sector 2. Zilele trecute am fost chemata la Taxe si Impozite sector 1, unde am domiciliul actual, masina nefiind inscrisa la noua adresa din sectorul 1, pentru ca figurez cu o penalitate de 3000 lei, motivul fiind ca eu nu am achitat timp de 4 ani impozitul pe masina la sctorul 1! Transferul intre cele 2 Directii Taxe si Impozite sector 1 si 2 s-a efectuat, dar va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac sa nu platesc cei 3000 lei penalitati?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluca.paunescu , utilizator 16:28, 17 Ianuarie 2019
Daca vehiculul nu este notat pe rolul dv fiscal actual este necesar sa faceti dovada platii la sectorul 2 ,pentru evitarea dublei impuneri
Problema asta s-a rezolvat, am penalitati la sect 1 pt ca figurez cu datoriile deja platite la sect 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se transfera taxele si amenzile catre sectorul 1? ocean_eyes1983 ocean_eyes1983 Buna ziua! Sper ca am scris unde trebuie. Am si eu o nedumerire. Maine merg la notar cu sotul meu pentru a divorta! Nu mai locuim impreuna de la 1 august 2012. ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si cass corespunzator venitului obtinut din vanzarea actiunilor in anul 2018 dfctcntr dfctcntr Buna ziua. Sunt persoana salariata, rezidenta in Romania. In luna Noiembrie 2018, am devenit beneficiarul unui venit in urma urmatorului eveniment: in luna ... (vezi toată discuția)
Unde ma duc sa declar ioanaviviana ioanaviviana daca am o conventie cu o societate dintr+o alta tara, care nu are nici reprezentanta nici sucursala in Romania, contract prin care eu primesc o indemnizatie ... (vezi toată discuția)