avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatăl are programul de vizită mâine dar minorul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatăl are programul de vizită mâine dar minorul este bolnav. Ce mă sfătuiți să fac? Nu vreau să meargă 4 ore cu mașina în această stare

Buna ziua.Tatal are dreptul de a lua minorul de la mine maine.Problema este ca minorul azi noapte a facut febra,vomita si tuse,astazi am fost la dr ai este sub tratatament,copilul i sa este febril,bu prea mananca si a mai si vomitat o data.Am sunat tatal sa i zic ca copilul este bolnav si nu poate parcurge 4 ore cu masina in stare febrila spre binele ei.Raspunsul lui "pana maine ii trece si ca daca se intampla ceva o va duce el la spital."Ce ma sfatuiti sa fac,nu vreau ca copilul sa mearga in aceasta stare 4 ore cu masina doar pt faptul ca el nu intelege ca nu e favoarea copilului.
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 22:29, 23 Ianuarie 2019
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lasati-l sa vina si sa-l ia daca doreste. Il poate si tatal ingriji, strange dupa el si spala daca vomita in masina..
Poate decide maina cand vine si il vede in stare proasta ca nu il mai ia.
Cum sa dau copilul in aceasta stare?am stat 2 nopti cu el,cu comprese sa i scad febra.are viroza,acum sa mearga 400 de km ca apoi sa se intoarca si iar sa se simta rau???nu inteleg,eu vreau sa i fie bine,bu sa mearga 4 ore cu febra si abia se tine pe picioare
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci nu-l dati.. dvs vreti practic, nu un sfat, ci o confirmare pt ce vreti sa faceti- sa nu il lasati.
Lasati-l pe tata sa vina in casa sa vada cum ii e copilul si sa vada scrise recomandarile medicului, poate renunta singur sa il ia.
A venit tatal si a vazut copilul cum sta lat in pat cu febra,asa l-a luat ,frumos ce sa zic,responsabil tata
:(. Imi pare rau.. dar o sa aiba grija de el pe perioada asta. O sa fie bine in final.
Inteleg ce e distanta mare intre domiciliile dvs ca parinti, la ce perioada face copilul drumul asta si ce varsta are copilul ? Cand s-a stabilit acest program de vizita, se stia de aceasta distanta ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Custodie comună, probleme cu programul de vizitare impus de tata. sunt obligată să îi dau copilul când este bolnav? BekaDavid BekaDavid Am doi copii minori si in urma divorțului am custodie comuna cu tatal copiilor nu sunt in relații bune .El vine oricâte ori are chef chiar in fiecare zi ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca divort utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua. Am si eu urmatoarea intrebarea intr-o situatie delicata: eu si fostul sot am divortat acum cateva luni, stabilindu-se de catre instanta si ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita Giorgiana83 Giorgiana83 Azi nu am respectat programul de vizita,copilul fiind bolnav ,tatal nu vrea sa inteleaga,acest lucru,i am permis sa vina in vizita si o poate lua urmatorul ... (vezi toată discuția)