avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA la achizitionare utilajele din Italia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA la achizitionare utilajele din Italia

Societatea X neplatitoare de tva urmeaza sa achizitioneze utilajele din Italia in valoare de 33.500 euro .solicita cod de tva intracomunitar ? Unde trebuie sa plateasca TVA aferent facturilor?
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trecere de la societate neplatitoare tva la societate platitoare de tva Tdorneanu Tdorneanu Buna ziua, Am o firma care e neplatitoare de TVA cu activitati comerciale de consultanta. Vreau sa dezvolt aceasta firma astfel incat sa cumpar din spatiul ... (vezi toată discuția)
Tva inracomunitar - firma platitoare/neplatitoare de tva emma barzu emma barzu As vrea sa-mi spuneti, daca se poate, care sunt avantajele si dezavantajele unei firme neplatitoare de TVA, fata de una platitoare de TVA? Ma intereseaza o ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru import misulikka misulikka buna, eu urmeaza sa cumpar utilaje pentru fabricarea peletilor apoi sa le vand. intrebarile mele sunt; 1 eu detin un pfa cu activitate in depanare si ... (vezi toată discuția)