avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Minorii pot infiinta societati sau asociatii?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Minorii pot infiinta societati sau asociatii?

Buna ziua!
Am o ruda de 16 ani care doreste sa infiinteze o revista. intrebarea mea este daca si cum poate un minor sa infiinteze o societate sau o asociatie? Avand in vedere drepturile copilului, cred ca este posibil. Deci in cazul acestui baiat, cum poate (daca poate) infiinta aceasta revista si care ar fi procedura?
Multumesc!
P.S.: Scuzati categoria!

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale cu o minora Jetix Jetix Buna ziua , vreau sa va intreb daca mi se poate intampla ceva , din punct de vedere legal , tinand cont ca am intretinut relatii sexuale cu o minora , eu fiind ... (vezi toată discuția)
Editare revista de catre un ong freestate freestate Buna ziua. Sunt presedintele ONG-ului Clubul de Turism si Arte ESCAMONDE Ploiesti si as dori sa aflu daca ONG-ul nostru poate infiinta si publica o revista. ... (vezi toată discuția)
Copii abuzati in familie ! dointza dointza Buna seara , am si eu o intrebare si anume : ce este de facut in cazul urmator ? 2 copii minori (gemeni fata si baiat in varsta de 16 acum) au fost ... (vezi toată discuția)