avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

In registrul agricol din 1958 la adresa noastra erau trecuti numai bunicii si parintii,bunicii au mai avut trei copii,castoriti cu familiile lor la acea data(drepturile primite de la bunici,cota parte teren).Cand s-au eliberat titlurile de propritate cei de la comisia agricola au dictat o cere scrisa de mama in care erau trecute si matusile mele(bunicii si tata decedasera).Toti acesti ani rudele nu au folosit parte din teren,nu au avut pretentii,impozit platit de mine(frati nu am) si mama,dar sunt trecuti in titlul de proprietate.Cum devin si in acte singurul proprietar(intre timp a murit si mama)?

Alte discuții în legătură

Actiune uzucapiune sau ce trebuie facut? bejenarv bejenarv Istoric: pana in 1958, bunica din partea tatalui meu detinea 0,50 Ha teren extravilan (nu stiu cum a fost obtinut ? ca urmare a participarii bunicului in ... (vezi toată discuția)
Intabulare OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI am un teren de 4ha pe titlu de proprietate am fost trecut eu ,mama,trei fratidin partea lui tata(care a decedat in 1987).Unchii s-au casatorit pana in ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)