avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto de mediu

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune:am de recuperat taxa de mediu pentru o masina pe care doresc sa o vand.Am primit de la ANAF plic ca am de luat banii dar inca nu iam primit.Daca instrainez masina banii tot pot sa-i primesc?Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de mediu furtunaoana furtunaoana Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune:am de recuperat taxa de mediu pentru o masina pe care doresc sa o vand.Am primit de la ANAF plic ca am ... (vezi toată discuția)
Restituire diferenta dintre taxa de poluare si timbru de mediu savaliviu2 savaliviu2 va salut cu tot respectul.va rog mult sa ma ajutati ! fiica mea a platit taxa de poluare in 07.02.2011. 1100 de euro.noi am calculat pe calculatorul oficial ... (vezi toată discuția)
Taxa recuperata dupa cupararea masinii..?! kammellia kammellia Buna ziua, am si eu o nelamurire: Am achizitionat de curand o masina proprietarul spunand ca nu a recuperat taxa, am fost la anaf si am si adeverinata. Toate ... (vezi toată discuția)