Multumesc!
Contract de V-C a fost prezentat atunci la inregistrare, cu fisa tehnica originala, am solicitat copie, dar au zis ca in arhiva se pastreaza 5 ani documentele, deci nu mai exista. Mi-au eliberat doar adeverinta de posesie in care este mentionata data de vamuire, data de inregistrare pe numele meu si mentiunea privind lipsa restrictiilor pentru instrainare. Deci, organul responsabil de inregistrare nici acum nu are informatie despre acel presupus furt.
Ne-au spus la fel ca cel mai probabil e vorba de acea escrocherie cu asigurare, dar cum sa demonstrez ca eu nu am stiut acest lucru. Automobilul deja era in Moldova de o perioada, inainte sa il cumpar. Avem cheia originala a masinii, un singur exemplar, de la bun inceput.
ynocentta a scris:
Solutionarea implica procedura complexa ,de durata
Este necesar ca dv sa promovati contestatie impotriva masurii de confiscare,sa faceti dovada achizitiei legale
Pana nu se clarifica aspectele referitoare la persoana care a declarat furtul vehiculul,nu se poate solutiona
Sunt multe situatii in care la un interval dupa instrainare,,vanzatorii cu interesul recuperarii asigurarii auto,formuleaza cerere pentru recuperare valoare asigurarea auto-declarand furtul acestuia