avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Informatii executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Informatii executor judecatoresc

Buna seara, mama mea are o poprire pe cont de la un executor judecătoresc, dar doresc sa specific faptul că nu mai deține niciun act in legatura cu acei bani...si nu stie cat timp mai are de plata...cum poate sa afle? Executorul judecatoresc nu poate sa i de a detalii?
Cel mai recent răspuns: consibella , utilizator 21:34, 20 Ianuarie 2019
Să ceară de la executor o copie xerox a dosarului execuțional. Obligatoriu va trebui să plătească xerocopierea.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără hotărâre judecătoarească? m-a ... Sveti Sveti Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără hotărâre judecătoarească?M-a sunat o prietenă acum jumătate de oră să-mi spună că nu mai are acces ... (vezi toată discuția)
Taxa fotocopie dosar Mia4 Mia4 Buna ziua! Intr un dosar pentru contestare executare silită am plătit taxa de timbru,mi se solicită si taxa fotocopie dosar de la executor . Pute ti sa ma ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara notificare doar_dana doar_dana Buna ziua, am primit o notificare din partea bancii de la care imi primesc pensia, cum ca s-a facut poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Deja ... (vezi toată discuția)