avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Postnatal

Buna ziua! Am lucrat pana pe 15 octombrie 2018 in Romania fara intrerupere timp de aporoximativ 14 ani. Din 16 octombrie m am mutat in Anglia iar in decembrie 2018 am ramas insarcinata. As dori sa stiu daca pot beneficia de postnatal in Romania tinand cont ca la nastere voi avea cele 12 luni lucrate in ultimii 2 ani cfm legislatiei in conditiile in care as naste aici in Uk( deorece aici am lucrat foarte putin si nu as beneficia de nici un ajutor). Reprezinta o problema pt acordarea postnatalului faptul ca nu voi naste in Romania? Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Rosucarmen80 Rosucarmen80 Buna seara, Am citit ca in acest moment poti beneficia de indemnizatie copil daca in.ultimii doi ani,ai lucrat consecutiv un an ...sunt insarcinata si voi ... (vezi toată discuția)
Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de ... Maria434 Maria434 Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de crestere copil? (vezi toată discuția)