avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN epilare definitiva cu laser
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN epilare definitiva cu laser

Buna ziua, va rog daca imi poate spune cineva care este codul CAEN pentru activitatea de epilare definitiva cu laser, 9602 (coafură sau alte activităţi de înfrumuseţare) sau 9604 (activităţi de întreţinere corporală). Epilarea clasica se incadreaza pe codul 9602, dar tinand cont de faptul ca epilarea definitiva cu laser se executa cu echipamente speciale este posibil sa se incadreaza in clasa CAEN 9604 ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bineata , utilizator 13:46, 29 Octombrie 2023
Eu as avea in vedere si codul CAEN 8690 Alte activităţi referitoare la sănătatea umană.

Buna ziua,dacă intenționez sa mi deschid un SRL sau PFA(ce merge?)avand ca activitate epilare definitiva laser,înlăturare tatuaje cu laser și rejuvenare faciala cu laser,pe ce cod Caen trebuie deschis?
Mulțumesc
Valeriu Chirita a scris:
Mulțumesc

Eu as avea in vedere si codul CAEN 8690 Alte activităţi referitoare la sănătatea umană.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen trebuie sa folosesc? Bineata Bineata Buna ziua,ce cod Caen trebuie sa folosesc dacă vreau ca activitate Cosmetica și pedichiura?Pot sa deschid o întreprindere individuală sau un PFA?Multumesc. (vezi toată discuția)
Srl sau pfa epilare definitiva cu laser Bineata Bineata Buna ziua,dacă intenționez sa mi deschid un SRL sau PFA(ce merge?)avand ca activitate epilare definitiva laser,înlăturare tatuaje cu laser și rejuvenare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. activitatea de epilare definitiva și activitatea ... Cristina Patricia Cristina Patricia Buna ziua. Activitatea de epilare definitiva și activitatea remodelare corporală se pot încadra pe codul CAEN 8690 Alte activități legate de sănătatea ... (vezi toată discuția)