CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 Augustin291986 
	    	Utilizator

Augustin291986 
	    	Utilizator	    

A doua probă a fost mai mare decăt prima?
 Augustin291986 
	    	Utilizator

Augustin291986 
	    	Utilizator	    

A doua probă a fost mai mare decăt prima?
 Augustin291986	                   

Am condus un autoturism si am avut in etilotest 0,63 mg/l in aerul expirat si 1.10 in sange.m au incadrat la art 336 alin 1.cum pot face sa nu mi anuleze ... (vezi toată discuția)
	                    Augustin291986	                   

Am condus un autoturism si am avut in etilotest 0,63 mg/l in aerul expirat si 1.10 in sange.m au incadrat la art 336 alin 1.cum pot face sa nu mi anuleze ... (vezi toată discuția)

TheGodfather	                   

Risc sa fac inchisoare daca am fost oprit de politie si nu posedam permis de conducere pentru nici o categorie? Mentionez ca nu am alte antecedente penale. (vezi toată discuția)
	                    TheGodfather	                   

Risc sa fac inchisoare daca am fost oprit de politie si nu posedam permis de conducere pentru nici o categorie? Mentionez ca nu am alte antecedente penale. (vezi toată discuția)

Ionut Alupului	                   

Buna ziua  am si eu  aceiasi problema  ... instanta mia dat amanarea aplicari pedepsei  iar procuroru a facut  apel la ce trebuie sa ma astept in aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut Alupului	                   

Buna ziua  am si eu  aceiasi problema  ... instanta mia dat amanarea aplicari pedepsei  iar procuroru a facut  apel la ce trebuie sa ma astept in aceasta ... (vezi toată discuția)