avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consum alcool
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Consum alcool

Buna seara.va rog frumos sa mi raspundeti si mie.am fost oprit si am avut 0.63 in etilotest.nu m am opus nici unei operatiuni.recoltare probe biologice etc.mi a iesit la 1,10,1.25 la a 2 a probă si am dat declaratii am recunoscut dupa 1 an de la toate astea si mi a venit citatie pe 15 ianuarie 2019 ca am prima infatisare care am amanat o am primit termen 5februarie.ce pot face sa nu mi se anuleze permisul.ce pedeapsă sa primesc.multumesc
Ar fi trebuit sa solicitati calculul retroactiv, de ce nu v-ati consultat cu un avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum alcool Augustin291986 Augustin291986 Am condus un autoturism si am avut in etilotest 0,63 mg/l in aerul expirat si 1.10 in sange.m au incadrat la art 336 alin 1.cum pot face sa nu mi anuleze ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere amana aplicarea pedepsei Ionut Alupului Ionut Alupului Buna ziua am si eu aceiasi problema ... instanta mia dat amanarea aplicari pedepsei iar procuroru a facut apel la ce trebuie sa ma astept in aceasta ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis TheGodfather TheGodfather Risc sa fac inchisoare daca am fost oprit de politie si nu posedam permis de conducere pentru nici o categorie? Mentionez ca nu am alte antecedente penale. (vezi toată discuția)