avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare teren

Buna seara . Linga propietatea mea se afla un teren si vreau sa-l cumpar , dar nu am gasit nici un mostenitor al propietarului care este decedat.
Propietarul si sotia decedati, la scurt timp decedeaza si unicul fiu necasatorit si fara copii. Sotii nu au nici un si nu au avut frati vreodata. Am cautat in toate evidentele posibile , chiar si la bisericile din sat. Cum as putea sa cumpar acest teren ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:16, 22 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
verificati intabularea la ANCPI, precum si registrul agricol al primariei. sunt cele doua locuri unde puteti gasi informatii. daca la o succesiune nu exista deloc mostenitori , bunurile intra in proprietatea statului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri marianadorina marianadorina Parintii mei au cumparat parcele de teren agricol intravilan si extravilan in urma cu vreo 10 ani(pe care le lucreaza si au fost trecute la registrul agricol ... (vezi toată discuția)
Succesiune teco27 teco27 Tatal meu si fratele lui au cumparat doua locuri veci in urma cu 60 de ani si mai au un teren agricol de la parintii lor unii dintre mostenitorii au obtinut ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate rentier rentier Buna ziua Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie cu rugamintea de a obtine o indrumare juritica . Pe titlu de propietate obtinut prin ... (vezi toată discuția)