Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ionescudanmihail 
	    	Utilizator

ionescudanmihail 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Cristinabv	                   

Intervalul de timp de compensare a orelor suplimentare pentru bugetari este modificata de aparitia OUG nr.117/04.10.2021 tinand seama de faptul ca Legea ... (vezi toată discuția)
	                    Cristinabv	                   

Intervalul de timp de compensare a orelor suplimentare pentru bugetari este modificata de aparitia OUG nr.117/04.10.2021 tinand seama de faptul ca Legea ... (vezi toată discuția)

Cunim	                   

Programul meu este asa: 2 zile  lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate  fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)
	                    Cunim	                   

Programul meu este asa: 2 zile  lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate  fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)

czvansvsa	                   

\"munca prestata de personalul din cadrul administratiei publice sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor,in vederea asigurarii continuitatii ... (vezi toată discuția)
	                    czvansvsa	                   

\"munca prestata de personalul din cadrul administratiei publice sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor,in vederea asigurarii continuitatii ... (vezi toată discuția)