avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale 6820( inchirierea si subinchirierea bunurilor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

6820( inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate) poate fi desfasurat ca activitate la terti?

Buna ziua, am o agentie imobiliara ce isi desfasoara activitatea la terti.
Am cumparat o proprietate pe persoana fizica si as vrea sa fac comodat cu firma mea cu drept de subinchiriere. intreb daca activind CAEN-ul 6820 va trebui sa il trec ca activitate la sediu sau si acesta poate intra in categoria activitatilor ce pot fi desfasurate la terti.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere intre firme mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare, cand doua societati fac un contract de inchiriere sau de comodat, acesta trebuie declarat la finante????? multumesc (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)