avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 25 de zile calendaristice in mod continuu ??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

25 de zile calendaristice in mod continuu ??

Buna ziua!
Poate cineva sa explice exact ce inseamna "25 de zile calendaristice in mod continuu" ?
Legea 52/2011 - modificata in 2019.
Cel mai recent răspuns: Underworld86 , utilizator 14:55, 25 Ianuarie 2019
Inseamna 25 de zile, una dupa alta ...
Asta stiu ... logic vorbind. Ideea este asa : Daca eu lucrez ca zilier 25 zile apoi plec 1-2 zile sau 1 saptamana acasa, apoi vin la acelasi beneficiar si vreau sa muncesc tot ca si zilier ?
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
Underworld86, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate...dar atentie : Niciun zilier nu poate presta activități pentru același beneficiar pe o perioadă mai lungă de 90 de zile cumulate pe durata unui an calendaristic, cu excepția zilierilor care prestează activități în domeniul creșterii animalelor în sistem extensiv prin pășunatul sezonier al ovinelor, bovinelor, cabalinelor, activități sezoniere în cadrul grădinilor botanice aflate în subordinea universităților acreditate, precum și în domeniul viticol; în cazul acestora, perioada nu poate depăși 180 de zile cumulate pe durata unui an calendaristic.
Multumesc pentru raspuns !
Asta stiam cu cele 90 de zile. Ideea este ca eu muncesc 6 zile pe saptamana si o zi pauza. Practic cele 25 de zile calendaristice se refera la acord sau la pontaj ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La pontaj....sa nu fie una dupa alta ...

Alte discuții în legătură

Buna ziua. cate ore are dreptul sa lucreze un zilier major intr-o ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua. Cate ore are dreptul sa lucreze un zilier major intr-o saptamana. Are voie sa lucreze simbata si duminica? Multumesc (vezi toată discuția)
Munca zilierilor gluten gluten persoana cu incapacitate de boala gradul 3 cu drept de lucru poate lucra ca zilieri si pe ce perioada? (vezi toată discuția)
Termene de completare și transmitere registru zilieri si plata nina.m nina.m Reglementarea privind termenele de completare și transmitere a Registrului de evidenta a zilierilor, cu datele prevăzute la art. 7 alin. (3), sunt stabilite ... (vezi toată discuția)