Da pe actele apartamentului va trece pe amândoi în acel act ei trebuie sa precizeze ce cota va cedează la fiecare.Nu conteaza ca acum este al părinților Dvs.Din momentul în care vi l cedează prin acte amândurora,este al vostru.Daca veti avea parti egale în acel act va scrie ca 50 %cota revine dvs si 50 %cota lui.Iar daca vreodata veti dori sa il vindeți,suma rezultată se împarte la 2.Sau daca dvs veti vrea sa fie tot al Dvs,si veti dispune de bani,achitați jumătatea din suma lui si el practic va vinde partea lui, dvs.Daca Dar daca apartamentul este al părinților Dvs si el a contribuit doar cu renovarea etc sugerez ca in contract sa fie trecut 70 % cota Dvs si 30%lui.In acest caz ,daca pe viitor veti vinde va revine o suma mai mare decat lui sau daca doriți să îl aveti pe tot,ii veti plati mai putin lui,ca sa ii cumpărați partea .
Chicalina a scris:
Suntem divorțati si as vrea sa stiu daca e posibil sa ne dea in scris un apartament părinții pe amândoi si daca s.ar vinde apoi de noi cum s.ar împărți în mod egal sau cum se procedează?
Având în vedere că apartamentul este al părinților mei și soțul meu a renovat acel apartament !
Multumesc!