avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa de salubrizare a revenit in actualitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa de salubrizare a revenit in actualitate

Buna ziua,
Am intentionat sa platesc taxa de salubrizare pe anul 2019 si nu mi s-a permis deoarece am de achitat o ramasita de 480 lei din 2018. Aceasta ramasita reprezinta tocmai taxa abuziva pe PFA aferenta perioadei ianuarie-iunie 2018.
Inrebarea mea este daca hotararea instantei produce efecte de la data la care la care a s-a dat HCL, adica din ianuarie sau de la data la care s-a dat sentinta, in iunie. Mai pe scurt sunt datoare cu plata taxei pentru perioada ianuarie, iunie?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot fi executata silit pentru o datorie a fiicei mele, careia nu ii sunt girant/coplatitor. Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna ziua! Am o problema cu DGITL sec. 4 1. In 2018 am castigat un proces in urma caruia tb sa mi se intoarca taxa de timbru achitata. In 2019 DGITL mi a ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare imobile nelocuite Corina Grigorescu Corina Grigorescu Buna ziua. Intr-o Hotarare de Consiliu Local din mai 2019 era un articol prin care proprietarii erau obligati sa plateasca taxa de salubrizare pentru un ... (vezi toată discuția)
Sunt din iași, am o proprietate (moștenire) într-o comună, ... bigmim bigmim Sunt din Iași, am o proprietate (moștenire) într-o comună, iar acum câteva zile când am plătit impozitul, am observat că a apărut o taxă de ... (vezi toată discuția)