avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu pentru autoturisme de recuperat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu pentru autoturisme de recuperat

Vreau sa imi recuperez banii după taxa de mediu, am depus actele la finante Mizil in 2017 si nu am primit banii

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de la stat cora.cimpeau cora.cimpeau buna , socrul meu si-a cumparat o masina in 2013 din germania.a platit taxa de mediu si am inteles ca ,conform legii o poate recupera .a fost la finante si a ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Va rog, un sfat urgent - recuperare taxa mediu simona20cj simona20cj Buna ziua, Am recuperat taxa de mediu dupa 2 ani si jumatate prin proces, am depus actele le Finante, le-am dat numarul de cont pentru virarea sumei de ... (vezi toată discuția)