avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Denunt
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Denunt

Eu cetatean roman vreau sa fac denunt unui cetatean italian pt ilegalitati desfasurate pe teritoriul Italiei. Ce autoritati sa sesisez?!
Mai exact a obtinut o hotarare acolo citandu-ma la o adresa unde stia ca nu mai locuiam de 2 ani.
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 18:18, 23 Februarie 2019
Atacați hotărâre Pt nelegala citare a Dvs și repuneți va in termenul caii de atac , ca sa puteți recupera măcar dreptul procesual de acces la justiție

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama abuzata de concubin in italia vera veronica vera veronica Traiesc in concubinaj cu un cetatean roman in Italia si avem si un copil minor impreuna.Vreau sa plec in Romania cu copilul fara acordul concubinului meu, ... (vezi toată discuția)
Condamnat in romania, pot executa in italia? maria43 maria43 as dori sa stiu daca un cetatean roman este condamnat definitiv pe teritoriul romaniei poate sa faca detentie pe teritoriul italiei fiind retinut in italia, ... (vezi toată discuția)
"incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul ... Doina oana delia Doina oana delia \"Incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul X .(judo.sibiu 2010) .am o problema: statul italian nu recunoaste aceasta fraza precum ca am eu ... (vezi toată discuția)