avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum gasesc o persoana in Romania?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum gasesc o persoana in Romania?

Cunosc numele si prenumele și stiu ca este inculpat într-un proces in Romania. Doresc sa iau legatura cu aceasta persoana deoarece este martor într-un proces civil in Italia
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:51, 25 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Incercati la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
Dati toate datele si vedeti ce va spun ei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati la politie la.direcția de evidență a persoanelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori Marculescu Cristina Marculescu Cristina Buna ziua,doresc sa stiu cum pot afla daca 2 soti decedati au avut vreo sora si la ce institutii din Bucuresti trebuie sa ma adresez pentru arborele ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa imi gasesc mama?? cristianstavarache cristianstavarache Ea a divortat demult de tata si a plecat,imi doresc din suflet sa o gasesc chiar daca ea nu vrea sa ma caute,va rog sa ma ajuta ti!! (vezi toată discuția)
Succesiune Smarandache Smarandache Doresc sa imi fac, notarial, succesiunea dupa mama, sunt unicul copil si unicul succesibil. In certificatul meu de nastere mama poarta numele tatalui meu, ... (vezi toată discuția)