avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cât de grav este să conduci o mașină în Germania ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cât de grav este să conduci o mașină în Germania cu permisul expirat?

Buna ziua,
Cât de grav este să conduca o mașină în Germania cu permisul expirat, o persoana care are Permis de Conducere Romanesc si actul de identitate este Pasaport romanesc cu domiciliul in Germania?
Si ce sanctiuni sunt daca aceasta constatare a facut-o un organ de politie in urma unui control de rutina, fiind pe loc retinut de catre acestia?
Va multumesc anticipat
Cu stima si respect Nicoleta S
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 21:17, 27 Ianuarie 2019
Buna seara. Se aplica legea nemteasca, codul lor rutier, si se aplica pedeapsa pentru conducerea unui autovehicul cu dreptul de conducere suspendat. Cititi codul rutier nemtesc, sau ce denumire are..., si gasiti acolo pedeapda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predau permisul nemțesc? Laszlo Levente Laszlo Levente Bună ziua! Am următoarea speță: Am adresa de domiciliu la Brașov și reședința în Germania. Din 2017 am o sentință de suspendare a permisului de ... (vezi toată discuția)
Retinere permis strain ba.marinescu ba.marinescu Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu retinerea permisului strain. Sunt roman cu domiciliul in Germania si posed permis de ... (vezi toată discuția)
Detinere 2 permise auto DanaSComan DanaSComan In 1991 o persoana a obtinut permis nemtesc in baza celui romanesc( a solicitat preschimbare) -la aceea data se afla in Germania solicitand azil politic. In ... (vezi toată discuția)